Jdi na obsah Jdi na menu
 

CVIČENÍ PRO ŽENY

Cvičení zaměřené na posílení středu těla s ohledem na zásady zdravého cvičení v uzavřených skupinách.

Kdy: 

Úterý 18:00 - 19:00

Čtvrtek 18:15 - 19:15

Kde:

cvičební sál v ul. Nádražní 456, Pelhřimov

Přihlášení na tel. 777 633 490

Cena:

160Kč/lekce (hodiny se předplácejí)

 

article preview

Cvičení pro ženy je zaměřeno na posílení středu těla a zlepšení držení těla v souladu s principy zdravého a tělu prospěšného pohybu. Cvičíme s velkými míči, overbally, therabandy, pěnovými válci a kluzkými disky.

Cvičení probíhá v malých, uzavřených skupinách, tzn. že není možno na cvičení docházet bez předchozí domluvy, na cvičení se lze přihlásit pouze po odhlášení jiné klientky ze skupiny.

Systém uzavřených hodin spočívá v tom, že na lekci nepřichází žádný "náhodný kolemjdoucí", tudíž si celá skupina udržuje určitou úroveň a díky čemuž můžeme postupně zvyšovat zátěž. Ve skupině je max. počet žen 12, každý má zachovaný svůj osobní prostor a já mohu dohlížet na správnost provedení jednotlivých cviků či zadávat dvě úrovně náročnosti cviků tak, aby cvičení bylo přínosné opravdu pro všechny.

Své klientky při takovém pravidelném setkávání dobře znám, vím, kde mají svá slabá místa, která je potřeba pohlídat.

yes V uzavřené skupině má každá klientka:

  • jisté místo na každé lekci, bez nutnosti pravidelného přihlašování
  • individuální přístup v rámci skupiny
  • cvičení, u kterého jsou dodržovány zásady zdraví prospěšného pohybu
  • dostatečně velký osobní prostor

Podmínky lekcí cvičení pro ženy:

Každá klientka si předplácí lekce na celý měsíc. V případě, že se na hodinu nedostaví, peníze propadají. Pokud před platbou ví, že některou z hodin v daném měsíci nemůže navštívit, tuto lekci platit nemusí, celkovou částku si poníží, ale informuje mne o tom. 

Informace o platbě (počet lekcí a výše částky) jsou zasílány na konci měsíce a musí být uhrazeny do začátku měsíce následujícího.

Pokud ze zdravotních důvodů či z důvodu doprovodu k porodu lekci zruším, částka za tuto hodinu se automaticky přesouvá do dalšího měsíce. 

Trvalé odhlášení z uzavřených skupin musí být minimálně s měsíčním předstihem, abych měla dostatek času místo obsadit jinou klientkou. V případě, že se tak nestane, mohu požadovat náhradu.

 
 


Přihlášení

Kategorie

Facebook


Statistiky

Online: 2
Celkem: 105701
Měsíc: 3133
Den: 168